1. Hvordan kan jeg tilmelde mig ?

Du tilmelder dig via det link der er på 

Hold/Tilmeldings siden.

2. Hvilke tidspunkter kan jeg træne på ?

Trænings tiderne afhænger af hvilket hold du tilmelder dig. 

Læs mere om hold og tider her

3. Skal jeg have tilladelse fra mine forældre hvis jeg er under 18 år ?

Ja. Du skal have en skriftlig tilladelse fra dine forældre og vi vil også gerne tale med dem først. 

Bed dine forældre om at kontakte Cheftræner Stuart Watson

på telefon 26 81 53 02

4. Kan man komme til prøvetræning ?

Ja. Du skal bare sende en mail via formularen til højre, oplyse alder og hvornår du ønsker prøvetime.

5. Hvordan betaler jeg for mit medlemskab ?

Betalingen sker via Stripe / Betalingsmodulet når du melder dig til, kontigent trækkes automatisk hver måned, fra det kreditkort du registrerer.

Handelsbetingelser.

§1 MedlemskabEt medlemskab er personligt, og må ikke benyttes af andre. I tvivlstilfælde kan Rødovre Bokseklub  forlange at se legitimation. Ændring i persondata som f.eks. navn, adresse, e-mail, telefonnummer, bankkonto skal meddeles til Rødovre Bokseklub

§2 Varighed/Medlemskab

Ved Stripe-aftale er der tale om et løbende medlemskab, der fortsætter indtil det opsiges af én af parterne i henhold til §3.

Stripe medlemskab er knyttet til dine kontooplysninger. Er du under 18 år, skal forældres kontooplysninger anvendes. Disse krypteres efter indtastning. Medlemskabet opkræves d. 1. i hver måned

§3 OpsigelseOpsigelsesfristen for medlemskab er løbende måned + 1 måned og skal opsiges inden d. 15 i måneden. Opsigelsen skal ske skriftligt til Rødovre Bokseklub via mail rodovrebokseklub@gmail.com.

§4 Prisændringer

Rødovre Bokseklub forbeholder sig ret til at foretage prisændringer. Sådanne vil blive varslet ved opslag i centeret og via e-mail(til de medlemmer, der har oplyst e-mail adresse) senest 45 dage før prisændringerne træder i kraft.

Grundet corona vil der være perioder hvor medlemsbetalingerne vil blive sat på pause – men vi kan ikke garantere at det er for hele perioden, grundet de forskellige udmeldinger for Sundhedsstyrelsen, og klubbens overlevelse .. hvis man derfor vil være sikker på ikke at blive opkrævet i disse perioder, skal man melde sig ud af klubben ved at maile til : rodovrebokseklub@gmail.com

§5 Værdigenstande

Værdigenstande i klubben er på eget ansvar. 

Der er skabe stillet til rådighed i omklædningsrummet.

Rødovre Bokseklub kan ikke garanterer for tab pga. tyveri eller tingskade.

§6 Ansvar

Al træning sker på eget ansvar. Som medlem af Rødovre Bokseklub er man selv ansvarlig for at være i en helbredstilstand, der tillader deltagelse. Rødovre Bokseklub tager ikke ansvar for personskader som følge af ulykke i centeret. I øvrigt følges dansk erstatningsret på området.

§7 Kvittering

Kvitteringen for købet sendes til den indtastede e-mail adresse. Kunden er selv ansvarlig for at de indtastede oplysninger er korrekte.

§8 Kriterier for abonnementstræk

Før et træk via din konto kan forekomme, skal kontooplysninger stemme over ens med Stripe database. Kontoen skal være aktivt og det skal være muligt at gennemføre en transaktion på abonnementsbeløbet. Kontoen som benyttes til abonnementstræk, skal kunne lave transaktioner via Internettet.

§9 Opdatering af kontodata

Ved kontakt til Rødovre Bokseklub kan kontooplysninger fornyes eller slettes. Kunden er til enhver tid selv ansvarlig for at kontodata er korrekte. Overholdes dette ikke kan Rødovre Bokseklub uden varsel inaktivere/afslutte medlemskabet.